ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π. Συμμετοχή στην πανελλαδική απεργία την ΤΡΙΤΗ 16 Ιουλίου.που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ.



Οι Νοσηλευτές του ΕΣΥ, με απόφαση της ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π. απεργούν την ΤΡΙΤΗ 16 Ιουλίου.


pasonop orange

Οι  Νοσηλευτές του ΕΣΥ, με απόφαση της ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π. απεργούν την ΤΡΙΤΗ 16 Ιουλίου.
Συμμετέχουν  στην  πανελλαδικής   απεργίας που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ.
Συμμετέχουν  στα συλλαλητήρια που διοργανώνονται σε όλες τις πόλεις της χώρας.

 ΑΔΕΔΥ 16-7-2013

    Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Το πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΤ άνοιξε το δρόμο για μαζικές απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων, καταργήσεις φορέων και οργανισμών και ιδιωτικοποίηση των Δημοσίων Κοινωνικών Αγαθών. Άνοιξε το δρόμο για το νέο μνημόνιο, που «απελευθερώνει» τις απολύσεις στoν Ιδιωτικό Τομέα και καταργεί κάθε έννοια συλλογικής διαπραγμάτευσης. Είναι μια πολιτική, που θέλει να επιβάλλει το καθεστώς του «αποφασίζουμε και διατάσσουμε» κάνοντας πλάτες στα νέα και παλιά τζάκια της διαπλοκής και των τοκογλύφων δανειστών.
Μετά τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ σειρά πήραν οι εργαζόμενοι στην εκπαίδευση, στην τοπική αυτοδιοίκηση με τους σχολικούς φύλακες και τους δημοτικούς αστυνομικούς, τους εκπαιδευτικούς της τεχνικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης και τους οδηγούς του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονική Διακυβέρνησης να μπαίνουν μαζικά σε διαθεσιμότητα. Ήδη ετοιμάζουν «σφαγή» εργαζομένων στην υγεία αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα Υπουργεία του Δημοσίου Τομέα. Η πολιτική των μαζικών απολύσεων, της διάλυσης δημοσίων φορέων και οργανισμών και της κατεδάφισης κάθε έννοιας εργατικού δικαίου με το νέο μνημόνιο εγκαινιάζει μια νέα αντιδημοκρατική διακυβέρνηση της χώρας.
ΕΔΟΘ

 Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΔΟΘ – Ν/Τ ΑΔΕΔΥ Θεσσαλονίκης καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην 24/ώρη ΑΠΕΡΓΙΑ της ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ την Τρίτη 16-7-13.
  
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
    Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στις πολιτικές του μνημονίου που υλοποιείται από την Κυβέρνηση με λυσσαλέα ένταση.
    Ο ξαφνικός θάνατος της ΕΡΤ άνοιξε το δρόμο για μαζικές απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων. Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στη Δημοτική Αστυνομία, οι σχολικοί φύλακες, οι εκπαιδευτικοί της τεχνικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης, οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία μπαίνουν μαζικά σε διαθεσιμότητα-απόλυση.
    Με την κατάθεση του νέου πολυνομοσχεδίου παίρνουν σάρκα και οστά οι απολύσεις στο Δημόσιο, προωθείται ακόμη περισσότερο η σκληρή πολιτική της απάνθρωπης Λιτότητας και η κατάρρευση του όποιου κοινωνικού κράτους είχε απομείνει.
    Μπροστά σε αυτή την βάρβαρη επίθεση η μόνη δύναμη ανατροπής είμαστε εμεί, κυρίως οι εναπομείναντες εργαζόμενοι, οι διωκόμενοι Άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι νέες και οι νέοι της πατρίδας μας.
    Τώρα πρέπει να αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να μη περάσει και αυτό το Νομοσχέδιο. Να τους σταματήσουμε.
ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Ε.Κ.Θ. – Ε.Δ.Ο.Θ. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16-7-13 ΣΤΙΣ 10:30 Π.Μ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΕΡΤ3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ"...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ