ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013

Με μόλις 3 από τους 7 προβλεπόμενους γιατρούς θα λειτουργεί από την Παρασκευή η Παθολογική Κλινική του Μαμάτσειου


ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ
Επιστολή προς τους 5 βουλευτές του Νομού Κοζάνης, την οποία και κοινοποίησε η Ραχήλ Μακρή στον Υπουργό Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη, έστειλε ο Συντονιστής Διευθυντής του Παθολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Κοζάνης Δημήτρης Σιμελίδης, στην οποία αναφέρεται στη δραματική έλλειψη γιατρών  στην Παθολογική καθώς από τους 7 προβλεπόμενους, θα υπάρχουν μόνο οι 3.
Αναλυτικά η επιστολή:

Σας γνωρίζω ότι για την Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου μας, δυνάμεως 45κλινών, προβλέπονται 7 ειδικοί παθολόγοι. Με  την λήξη θητείας 28/11/13) και αποχώρηση του επικουρικού παθολόγου μειώνεται περαιτέρω το προσωπικό σε 3. Η διοίκηση σε επίπεδο Νοσοκομείου αλλά και σε Υγειονομικής περιφέρειας κανατοεί και ομολογεί ότι με αυτό το ελλειπέστατο προσωπικό, η μεγαλύτερη κλινική της Δυτικής Μακεδονίας και όχι μόνον, δεν μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά.
Επίσης γνωρίζει την αναλογία ιατρών / ασθενών στις παθολογικές κλινικές των όμορων Νοσοκομειών. Γνωρίζει ακόμα ότι επιμελητής της κλινικής μας, με καθολικά αναγνωρισμένη ευδόκιμη υπηρεσία σε πολλούς τομείς, αναγκάστηκε να παραιτηθεί προ έτους. Σε επιστολή του περιγράφει τις συνθήκες εργασίας με τα μελανότερα χρώματα.
Στην, προ εβδομάδος, προκήρυξη θέσεων επικουρικών ιατρών δεν προβλέφθηκε ούτε μία θέση για την κλινική μας. Καμμία πειστική απάντηση δεν λάβαμε. Σεν συγκινείται κανένας; Μέχρι πότε; Δεν υπάρχουν όρια ανευθυνότητας; Προκαλούν με τη στάση τους αυτή. Δεν αντιλαμβάνονται τις πιθανές οδυνηρές συνέπειες;
Παρακαλώ για τις άμεσες ενέργειές σας.
Δημήτριος Σιμελίδης
Παθολόγους – Διαβητολόγος
Δρ. Πανεπιστημίου Αθηνών
Αναδημοσίευση : xronos-kozanis.gr

R

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ"...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ