ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π.- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29/07/2013

       
                                                       ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
                           ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
                              ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π.

                                        Αριστοτέλους 73  τ.κ.10434 Αθήνα   τηλ: 2108234914 fax: 2108234916
      www.pasonop.gr email: pasonop@gmail.com

                                                                                                      Αθήνα, 29/07/2013

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού (ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π.) με τον Υπουργό Υγείας κ. Α. Γεωργιάδη, πραγματοποιήθηκε σήμερα, 29/07/2013 στο γραφείο του Υπουργού.
Η Ομοσπονδία μας υπέβαλλε στον Υπουργό υπόμνημα προτάσεων αποτελούμενο από πέντε θεματικούς άξονες:
1.      Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού
2.      Επαναχωροθέτηση των δομών παροχής υπηρεσιών υγείας με βάση επιδημιολογικά δεδομένα
3.      Εισαγωγή Θεραπευτικών & Νοσηλευτικών Κλινικών Πρωτοκόλλων
4.      Αύξηση της Διοικητικής αυτονομίας των δομών παροχής υπηρεσιών Υγείας
5.      Μεταρρύθμιση του ΕΟΠΥΥ

Πρωταρχικό ζήτημα στη συνάντηση αποτέλεσε η διαθεσιμότητα – κινητικότητα του Νοσηλευτικού Προσωπικού από τα συγχωνευόμενα νοσοκομεία. Ο Υπουργός επανέλαβε την πάγια δέσμευσή του ότι κανείς από το Νοσηλευτικό Προσωπικό δεν πρόκειται να απολυθεί αλλά αντίθετα, το προσωπικό που θα ενταχθεί στο καθεστώς της διαθεσιμότητας θα κληθεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις επιλογές αφού πρώτα αξιολογηθεί από επιτροπή που συστήνεται γι’ αυτό το λόγο στο ΚΕΣΥ, και θα τοποθετηθεί στο νέο του εργασιακό Φορέα εντός 15 ημερών.
Διαβεβαίωσε ακόμη, ότι παρά την ισχύ του αναχρονιστικού Π.Δ. 87/1986 το οποίο περιορίζει αριθμητικά τη στελέχωση των νέων συγχωνευμένων Οργανογραμμάτων, έχουν ήδη καταμετρηθεί από τις υπηρεσίες του Υπουργείου περί τις 4.500 κενές οργανικές θέσεις Νοσηλευτικού Προσωπικού, αριθμός κατά πολύ μεγαλύτερος από εκείνον όσων πρόκειται να ενταχθούν στη διαθεσιμότητα.
Η Ομοσπονδία μας έθεσε για πολλοστή φορά στην Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας το ζήτημα της ενιαίας Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, ως κοινή πρόταση όλων των Νοσηλευτικών Φορέων, υποβάλλοντας αντίστοιχο υπόμνημα που κατά το παρελθόν είχε υποβληθεί και στον Υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο, καθώς και το πάγιο αίτημά μας για δημιουργία Νοσηλευτικού Κλάδου στο ΕΣΥ, έξω και πέρα από τις γενικές διατάξεις του Υπαλληλικού Κώδικα.
Στο σημείο αυτό, συζητήσαμε και το ζήτημα των κρίσεων για θέσεις ευθύνης της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, όπου η τοποθέτηση του Υπουργού εμπεριείχε την άποψη ότι θα πρέπει να αρθεί ο αποκλεισμός των ΤΕ Νοσηλευτών, αλλά λόγο της ιδιαιτερότητας της τριτοβάθμιας Νοσηλευτικής εκπαίδευσης, οι ΠΕ Νοσηλευτές θα πρέπει να έχουν μοριοδοτικό προβάδισμα σε σχέση με τους ΤΕ.
Στην πρότασή μας για εισαγωγή Θεραπευτικών & Νοσηλευτικών Κλινικών Πρωτοκόλλων στο ΕΣΥ, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε σύμφωνος, καθώς,  αυτό εκτός των άλλων αποτελεί, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, μνημονιακή υποχρέωση της χώρας. Επιπροσθέτως, ενημερώθηκε για το ζήτημα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης στα νοσοκομεία, και για το λόγο που αυτή σήμερα δεν  πραγματοποιείται, εκφράζοντας την έκπληξή του…
Τέλος, σε ότι αφορά το ζήτημα του ΕΟΠΥΥ Η Ομοσπονδία μας κατέθεσε την πρότασή της για πλήρη και αποκλειστική λειτουργία του ως Ασφαλιστικού Φορέα, και για μεταφορά των υπαρχουσών δομών παροχής υπηρεσιών Υγείας (πολυιατρεία, διαγνωστικά εργαστήρια κτλ) μαζί με το υγειονομικό προσωπικό που σήμερα απασχολούν στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, η οποία και θα πρέπει να αποτελέσει άμεση προτεραιότητα προκειμένου να δημιουργηθεί ένα στοιχειώδες δίχτυ κοινωνικής προστασίας .

                                                                                    Γραφείο Τύπου ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π.

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Συγχωνεύσεις κλινικών σε Μαμάτσειο – Μποδοσάκειο

Το δ.σ. των διασυνδεομένων νοσοκομείων αποφάσισε με οριακή πλειοψηφία τις συγχωνεύσεις ΜΕΘ, Ουρολογικής, Μαιευτικής και ΩΡΛ. Αντιδράσεις από το δήμο Κοζάνης
Η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου, η οποία δεν λειτούργησε ποτέ, αν και δαπανήθηκαν πολλά εκατομμύρια για την ίδρυσή της, απασχολώντας μάλιστα και γιατρούς χωρίς να λειτουργεί, καταργείται και τυπικά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ






Για την αντιπροεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου θα δαπανηθούν 700.000 ευρώ(.)


Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Τριτοκοσµικές..... επιδόσεις στην Υγεία


   Tο 2008 το 57% των συνολικών δαπανών για την Υγεία ήταν από την τσέπη των ασθενών, όταν ο μέσos όρos στην E.E. ήταν 28%, ενώ τα ιδιωτικά νοσοκοµεία αύξησαν πάνω από το 100% το µερίδιο τους στην αγορά υγείας µεταξύ 2000 και 2008, φθάνοντας από το 13% στο 27% (Στοιχεία ΙΝΕ/ΓΣΕΕ-Α∆Ε∆Υ και Εθνικής Τράπεζας). Χαρακτηριστική είναι επίσης η σταδιακή µείωση των δηµόσιων δαπανών για την Υγεία: από το 11,5% του Τακτικού Προϋπολογισµού το 1987 πέφτει στο 9% το 1998 και στο 6,5% το 2008 (µε µ.ο. στην E.E. το 12,5% την ίδια χρονιά), ενώ σήµερα είναι της τάξης του 3%.
   Συγκριτικά µε την προµνηµονιακή περίοδο έχει καταγραφεί αύξηση των αυτοκτονιών, των καταθλίψεων, των εξαρτήσεων, αύξηση της νοσηρότητας και θνησιµότητας σε χρόνια πάσχοντες και ευπαθείς οµάδες, αύξηση της νοσηρότητας και θνησιµότητας από ισχαιµική καρδιοπάθεια σε νέους άνδρες, αύξηση λοιµωδών παθήσεων από HIV-1, από τον ιό του ∆υτικού Νείλου (επιδηµία στη Βόρεια Ελλάδα µεταξύ Ιούλη-Οκτώβρη 2010) και ελονοσίας (επιδηµία στη νότια χώρα µεταξύ Μάη-Οκτώβρη 2011). Ιδιαίτερα ανησυχητική είναι n αύξηση της περιγεννητικήε θνησιµότητας και της βρεφικήςθνησιµότητας. Kiνδυνους εγκυµονεί n χαµηλή εµβολιαοτική κάλυψη παιδιών, αλλά και ενηλίκων. Τέλος, υπάρχουν ήδη βάσιµες ενδείξεις για τη µείωση του προσδόκιµου ζωής του πληθυσµού.

ΦΟΝΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
Αύξηση παθήσεων από HIV-1 (2010-2011) 57,2%
Αύξηση της περιγεννητικής θνησιμότητας  (2868-2011) 137%
Αύξηση βρεφικής θνησιμότητας (2008-2011) 26%
Αύξηση αυτοκτονιών  (2009-2011) 22%
Αύξηση ζήτησης υπηρεσιών Υγείας στο δημόσιο σύστημα (2010-21311) 35% 

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Κλείνουν έξι νοσοκομεία τον Αύγουστο


Κλείνουν έξι νοσοκομεία τον Αύγουστο


real.gr
Σε πλήρη εξέλιξη θα βρεθεί μέσα στον Αύγουστο το πρόγραμμα καταργήσεων – συγχωνεύσεων νοσοκομείων, ενώ είναι ήδη έτοιμο το σχέδιο για να ενταχθούν σε κινητικότητα διοικητικοί και ιατρικό προσωπικό (1.342 εργαζόμενοι από σύνολο 1.867).

Σύνταξη έως και 15 έτη νωρίτερα

Σύνταξη έως και 15 έτη νωρίτερα http://www.enikos.gr/economy/161608,Syntaxh_ews_kai_15_eth_nwritera_.html

Σύνταξη έως και 15 έτη νωρίτερα 
Ευνοϊκές προϋποθέσεις συνταξιοδότησης οι οποίες "κατεβάζουν" ως και 15 χρόνια τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης μπορούν να κατοχυρώσουν με την εξαγορά πλασματικών ετών περίπου 1,1 εκατ. ασφαλισμένοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα όπως και οι ελεύθεροι επαγγελματίες.

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π. - ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ






       Στη Διημερίδα που διοργάνωσαν τα Σωματεία Νοσηλευτικού Προσωπικού Α' & Β' ΠΕΣΥ Δυτικής Μακεδονίας στις
22 & 23 Μαρτίου 2012 τέθηκαν ερωτήματα Συναδέλφων αναφορικά με ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά ζητήματα στους κυρίους Σωπασή και Κοκκόρη, τις απαντήσεις των οποίων μπορείτε να δείτε σε μια σειρά βίντεο πατώντας
"ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ".

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΠΑ Σ.Ο.ΝΟ.Π. - Το νέο Σχέδιο Νόμου του ΥΥΚΑ...-

     Διαβάστε το νέο Σχέδιο Νόμου του ΥΥΚΑ σχετικά με την Κινητικότητα του Νοσηλευτικού προσωπικού και διατάξεις που αφορούν τις Μετατάξεις ,   Αποσπάσεις ,Μεταθέσεις λόγω κινητικότητας.

Τσεκουρώνουν πάλι τα χρήματα των νοσοκομείων! Πόσο μειώνονται οι προϋπολογισμοί

Άλλο ένα χτύπημα δέχεται το ΕΣΥ καθώς με νέα εντολή της κυβέρνησης οι προϋπολογισμοί πρέπει να μειωθούν κι άλλο. Τι θα χάσουν οι ασθενείς

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου
 
Δε φθάνει που τα περισσότερα νοσοκομεία δεν έχουν πια ούτε βαμβάκι για τους ασθενείς τους, η κυβέρνηση και το υπουργείο Υγείας ζητούν και άλλες περικοπές στις δαπάνες τους. Το 2014 αναμένεται να είναι δραματική χρονιά για το ΕΣΥ καθώς οι διοικήσεις θα έχουν να διαχειριστούν κονδύλια μειωμένα και άλλο και μάλιστα κατά 15 με 25%. Θα πρέπει να συνυπολογίσει κανείς όμως ότι τα τελευταία χρόνια του μνημονίου οι λειτουργικές δαπάνες μειώθηκαν ήδη κατά 60% με βάση τους προϋπολογισμούς που κατατέθηκαν.

Μέσα σε 5 μήνες 4000 αποχωρήσεις εργαζομένων από την Υγεία

Τα στοιχεία που έδωσε μέσω της εφαρμογής της απογραφής το Υπ Διοικητικής Μεταρρύθμισης και η ενιαία αρχή πληρωμών για το προσωπικό που υπηρετεί στο δημόσιο και ειδικότερα στον τομέα της υγείας είναι αποκαλυπτικά και αποτυπώνουν την αποψίλωση που συντελείται σε προσωπικό και την υποστελέχωση εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών.
Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά μέσα σε ένα 5μηνο (Από το Δεκέμβρη του 2012 έως τον Μάιο του 2013) έχουν αποχωρήσει από το χώρο της υγείας 4.006 εργαζόμενοι. Αν αυτή η τάση συνεχιστεί σημαίνει ότι μέσα στο 2013 θα αποχωρήσουν από την Υγεία το 10% των εργαζομένων, περίπου 10.000 σε αριθμό (το μεγαλύτερο μέρος από τα Νοσοκομεία) όταν πέρυσι από τα Νοσοκομεία αποχώρησαν περίπου 4500 εργαζόμενοι.

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Κλείνουν νοσοκοµεία,1.250 στην εντατική


Tns ∆ΗΜΗΤΡΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑ∆ΟΥ

  Μετέωροι χωρίς δηµόσια νοσοκοµεία θα βρεθούν το αµέσως επόµενο διάστηµα ασθενείς και εργαζόµενοι, ελέω τρόικας και δικοµµατικής κυβέρνησης.Οι µεν ασθενείς θα στερηθούν και τη στοιχειώδηιατρική tous περίθαλψη, λόγω περαιτέρω υποβάθµισης των υπηρεσιών, οι δε
εργαζόµενοι θα χάσουν τιs θέσεις εργασίας τους. Και αυτό επειδή n απόφαση είναι ειληµµένη:
το ΕΣΥ πρέπει να αποδοµηθεί και γ΄αυτό θα πρέπει να απαλλαγεί έως το τέλος του µήνα από 1.250 εργαζοµένους, που θα τεθούν σε διαθεσιµότητα, και µέχρι το 2014 από άλλους τόσους."

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Ημερίδα ενημέρωσης επαγγελματιών υγείας «Λύσσα, Μέτρα Προστασίας,

             Κοζάνη:Ημερίδα ενημέρωσης επαγγελματιών υγείας «Λύσσα,Μέτρα Προστασίας, Συνεργασία – Διαλειτουργικότητα Εμπλεκόμενων Φορέων»      την Πέμπτη 11/7/2013

Ημερίδα ενημέρωσης επαγγελματιών υγείας «Λύσσα, Μέτρα Προστασίας, Συνεργασία – Διαλειτουργικότητα Εμπλεκόμενων Φορέων » στην Αίθουσα Εκδηλώσεων ΓΝ Κοζάνης  την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013 και ώρα 12:30.
    kelpno
  • Χαιρετισμός – Εισαγωγή και σκοπός της ημερίδας
  • Επιδημιολογικά Δεδομένα για τη λύσσα, Ελλάδα 2012-13
  • Κλινική εικόνα λύσσας
  • Αλγόριθμος διαχείρισης περιστατικών με πιθανή έκθεση στον ιό της λύσσας
  • Μετρά προστασίας κατά της λύσσας
  • Συνεργασία – Διαλειτουργικότητα Φορέων
  • Συζήτηση και κλείσιμο

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

pc4youwallpaper.jpg

-Ηλεκτρονικοί Υπολογιστες Λάπτοπς,Τάμπλετς

-Περιφερειακά

-Ταμειακές μηχανές
-Σέρβις

 ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ  

 5%  έκπτωση   αγορών  - 15% έκπτωση  στο σέρβις

Οδός Φιλιππού Β΄ 14 
     ΚΟΖΑΝΗ
  Τηλ.  24610 49818

_______________________________________________________________________________________________________________


Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Αρ. εξ/νων :΄΄34΄΄

«Εσωτερική αναδιάρθρωση κλινικών-γραφείων – λειτουργικών χώρων  1ου ορόφου, Χειρουργικού τομέα, παλαιάς πτέρυγας στο Νοσοκομείο  Κοζάνης »


ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Αρ.εξ/νων ΄΄33΄΄

« Σύσταση γραφείου εκπαίδευσης » 

ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Αρ. εξ/νων :΄΄ 31΄΄

 « Υπηρεσιακή κατάσταση του νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου Κοζάνης »


ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Αρ.εξ/νων:΄΄30΄΄

 « Τα προβλήματα που έχουν τελματώσει το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Κοζάνης »

ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Αρ. εξ/νων :΄΄29΄΄

« Επαναχορήγηση ανθυγιεινού επιδόματος σε εργαζόμενη κλάδου Δ.Ε. Βοηθών  Νοσηλευτριών του νοσοκομείου Γρεβενών  »

ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Αρ.εξερχ/νών:¨28¨



« Τα προβλήματα που έχουν τελματώσει το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης 
– σαν να μην πέρασε μια μέρα »

ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Αρ. εξ/νων :΄΄ 27΄΄

« Χορήγηση άδειας  χρήσης της αίθουσας εκδηλώσεων 
του νοσοκομείου Γρεβενών  »


ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Αρ. εξ/νων :΄΄ 26΄΄

 «Διακοπή συνδρομής υπέρ ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π.»

ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Αρ.εξερχ/νών: ¨25¨

«Χορήγηση άδειας  χρήσης του αμφιθεάτρου του νοσοκομείου Πτολεμαΐδας    »


ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Αρ. εξ/νων :΄΄ 24΄΄

«Εσωτερική αναδιάρθρωση κλινικών-γραφείων – λειτουργικών χώρων  1ου ορόφου, Χειρουργικού τομέα, παλαιάς πτέρυγας στο Νοσοκομείο  Κοζάνης »

ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Αρ.εξερχ/νων:΄΄23΄΄


 « Εισήγηση  τοποθέτησης Τομεάρχη - Προϊσταμένων Νοσηλευτικών Τμημάτων »


ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Αρ.εξερχ/νών: 22

 «Μη έγκαιρη τοποθέτηση Προϊσταμένων Νοσηλευτικών Τμημάτων »

ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Αρ.εξερχ.:΄΄21 A΄΄

« Χρονίζοντα προβλήματα του νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου Κοζάνης »

ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Αρ.εξερχ/νών: 21

 «  Συγκρότηση  Δ.Σ. Σωματείου νοσηλευτικού προσωπικού  Πε.Σ.Υ. Δυτικής  Μακεδονίας   »

ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Αρ.εξ/νων:΄΄20΄΄

 «Λειτουργία της ΝΟ.Ε. ( Αιρετή Νοσηλευτική επιτροπή ) »


ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Αρ.εξερχ/νών: 19




 « Τα προβλήματα που έχουν τελματώσει το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης »

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Η ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤ ΤΗΛΕΑΣΤΥ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ


  ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ  ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ 
" ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ "
ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ
 E-MAIL 
ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣOYN ΕΔΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ   

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ



ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΘΑ  ΑΝΑΡΤΟΝΤΑΙ   ΔΩΡΕΑΝ   ΟΣΟΙ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ 
__________________________________________________________________________________________________________________

       ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ

     ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

ΜΠΟΣΝΑΧΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
..........................................
ΚΟΖΑΝΗ  ΚΙΝ. 6974703335

 ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ     ΕΚΠΤΩΣΗ 20% ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ                 

__________________________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Αρ.εξ/νων:΄΄18΄΄


 Χορήγηση της ειδικής ετησίας άδειας ΄΄ 10 ημερών ΄΄ για το νοσηλευτικό προσωπικό του Τ.Ε.Π


ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΣΤΟ ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ

ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σε επίσχεση εργασίας οι γιατροί του "Μαμάτσειου"

...ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ"...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ