ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

27 Φεβρουαρίου 2014 8:23 pm -Ανακοίνωση της Ε.Ν.Ε. - Διαθεσιμότητα Νοσηλευτικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού- 28 Φεβρουαρίου 2014 12:59 pm - Παρέμβαση


27/02/2014 

Διαθεσιμότητα Νοσηλευτικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού

Δείτε εδώ: http://enne.gr/7371
ΣΧΟΛΙΟ : ''Τι θέλει να πει ο ποιητής ''; -ήτοι η βούληση της Ε.Ν.Ε.- στο κείμενο της τελευταίας παραγράφου σε κίτρινο φόντο . 
  Τελικά πρεσβεύουν αναβαθμισμένο ή υποβαθμισμένο προσωπικό για τα νοσοκομεία και κατ΄επέκταση ''συναινώντας'' βάζουν ''ταφόπλακα'' στα πτυχία και τα όνειρα των Π.Ε. και Τ.Ε νοσηλευτών ;  
Βούληση της ΕΝΕ αποτελεί οι επίμαχες 182 θέσεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας, ή έστω η πλειοψηφία αυτών, να αφορούν τον κλάδο ΤΕ και ΠΕ Νοσηλευτικής, προκειμένου να καλυφθούν οι παρατηρούμενες τεράστιες ελλείψεις νοσηλευτών στα περισσότερα νοσοκομεία της χώρας με αξιόλογο προσωπικό, προερχόμενο από τους εκπαιδευτικούς νοσηλευτές.

  28/02/2014 

«Παράνομος υποβιβασμός Νοσηλευτών»

Δείτε εδώ: http://enne.gr/7374

Η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος, το επιμελητήριο των νοσηλευτών της χώρας, σε εξυπηρέτηση του καταστατικού σκοπού της προάσπισης των δικαιωμάτων τους, σας καλεί όπως άμεσα διορθώσετε την  ανωτέρω ανακοίνωση καθό μέρος αφορά το Υπουργείο σας, αναφορικά με τις θέσεις των Βοηθών Νοσηλευτών, καθώς και κάθε άλλη πράξη ή απόφαση δια της οποίας καθορίζονται οι θέσεις αυτές, στο ορθό που είναι «Νοσηλευτές ΠΕ/ΤΕ».

28/02/2014 ΣΧΟΛΙΟ : Μέτα τη χτεσινή ανακοίνωση σήμερα '' Διχασμένη προσωπικότητα'' ;;;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ"...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ