ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Ποιοι μπαίνουν σε διαθεσιμότητα σύμφωνα με το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε την Κυριακή

Σύμφωνα με το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε την Κυριακή σε καθεστώς διαθεσιμότητας, εντάσσονται από την Τρίτη 8 Απριλίου το ιατρικό και οδοντιατρικό προσωπικό που μεταφέρθηκε από τα νοσοκομεία του ΙΚΑ στο ΕΣΥ , καθώς και οι φύλακες/νυχτοφύλακες των νοσοκομείων του ΕΣΥ.




Η διαθεσιμότητα θα διαρκέσει για έναν μήνα και στη συνέχεια:

Οι γιατροί/οδοντίατροι μετατάσσονται, εάν είναι μόνιμο προσωπικό, και μεταφέρονται, εάν είναι προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, σε οργανικές θέσεις μόνιμης και αποκλειστικής απασχόλησης που συστήνονται για τον σκοπό αυτό στους φορείς όπου ήδη υπηρετούν. 


Με την έναρξη της διαθεσιμότητας και εντός επτά εργάσιμων ημερών, οι γιατροί θα πρέπει να κάνουν δήλωση αποδοχής της νέας τους θέσης, ενώ όσοι ασκούν παράλληλο ελευθέριο επάγγελμα θα πρέπει κατά τον χρόνο ανάληψης υπηρεσίας να προσκομίσουν πράξη περαίωσης του ελευθερίου επαγγέλματος.

Οι φύλακες και νυχτοφύλακες του ΕΣΥ με την λήξη της διαθεσιμότητας θα επανατοποθετηθούν σε οργανικές θέσεις του κλάδου ΥΕ βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού μόνιμης και αποκλειστικής απασχόλησης στα ίδια νοσοκομεία που υπηρετούν σήμερα.


Σύμφωνα με τον υπουργό, οι περίπου 650 οδηγοί που βρίσκονται στο ΕΣΥ, θα μεταφερθούν στο ΕΚΑΒ, το οποίο θα διαθέτει στα νοσοκομεία ανά εξάμηνο οδηγούς από τους νυν υπηρετούντες, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Σε ό,τι αφορά τους 350 νυχτοφύλακες, αυτοί μετά τη διαθεσιμότητα για ένα μήνα θα συνεχίσουν να εργάζονται στο ίδιο ή διασυνδεόμενο νοσοκομείο ως βοηθητικό προσωπικό ή τραυματιοφορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ"...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ