ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015

ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π. - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σύνταξη για τους Νοσηλευτές/τριες στα 62 έτη - Συνάντηση με Υφυπουργό Κοιν. Ασφαλίσεων κο Πετρόπουλο.

Σύνταξη για
        τους Νοσηλευτές/τριες στα 62 έτηnew logo
        pasonop gnu
Αθήνα, 07/10/2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αν. Πετρόπουλος, Υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων: «Σωστό και δίκαιο το αίτημα του Νοσηλευτικού προσωπικού για συνταξιοδότηση στα 62 έτη »
Συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων κο Αναστάσιο Πετρόπουλο πραγματοποίησε χθες, 06/10/15 αντιπροσωπία της Εκτελεστικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού (Πα.Σ.Ο.Νο.Π.), ενόψει της επικείμενης ασφαλιστικής μεταρρύθμισης.
Η Ομοσπονδία ενημέρωσε τον Υφυπουργό κο Πετρόπουλο σχετικά με την υπαγωγή του Νοσηλευτικού επαγγέλματος στην αναθεωρημένη λίστα των ΒΑΕ, όπως αυτή δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Β 2778/2-12-2011, και την εκκρεμότητα που υπήρξε τα προηγούμενα χρόνια αναφορικά με τη διευθέτηση του ασφαλιστικού – συνταξιοδοτικού καθεστώτος του Νοσηλευτικού προσωπικού που υπηρετεί στο ΕΣΥ/ΠΕΔΥ.
Ο κος Πετρόπουλος χαρακτήρισε “λογικό, σωστό και δίκαιο” το αίτημα της Ομοσπονδίας για πλήρη συνταξιοδότηση του Νοσηλευτικού προσωπικού στα 62 έτη με καθεστώς ΒΑΕ, και δεσμεύτηκε για την υλοποίηση των απαραίτητων διαδικασιών προκειμένου να διευθετηθεί η σχετική εκκρεμότητα.
Η εξέλιξη αυτή δικαιώνει εν μέρει τους πολύχρονους αγώνες της Ομοσπονδίας μας, καθώς έρχεται να ικανοποιήσει τη μια εκ των δύο κεντρικών μας διεκδικήσεων, αυτή της πλήρους ένταξης του Νοσηλευτικού επαγγέλματος στο καθεστώς των ΒΑΕ. Υπολείπεται η δημιουργία Ειδικού Επαγγελματικού Κλάδου Νοσηλευτικού προσωπικού στο ΕΣΥ, στόχο τον οποίο συνεχίζουμε υπεύθυνα και με συνέπεια να υπηρετούμε.
Γραφείο Τύπου ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ"...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ