ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π.- Ευρεία συνδιάσκεψη Φορέων -02 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 02 Φεβρουαρίου 2016 ευρεία συνδιάσκεψη Φορέων της Νοσηλευτικής στην αίθουσα του Γενικού Συμβουλίου της Πα.Σ.Ο.Νο.Π.
Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 02 Φεβρουαρίου 2016 ευρεία συνδιάσκεψη Φορέων
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Πρόσκληση για συμμετοχή στη συνδιάσκεψη εστάλη στον ΕΣΝΕ, στην ΕΝΕ, στην ΠΟΕΔΗΝ, στην ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ, στον ΠΣΕΥ, στο ΣΥΔΝΟΧ, στο Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών – Μαιευτών Αθήνας, στο Σύλλογο αποφοίτων Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ, σε εκπροσώπους των ΣΥΝΔΕ, στην ΠΟΕ-ΠΕΔΥ.
Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του ΕΣΝΕ, του ΣΥΔΝΟΧ, του ΠΣΕΥ, της ΠΟΕ-ΠΕΔΥ.
Έγινε αναλυτική ενημέρωση σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις γύρω από το ασφαλιστικό και την ένταξη του Νοσηλευτικού προσωπικού στο καθεστώς των ΒΑΕ. Στη συζήτηση συμμετείχε και ο Νομικός Σύμβουλος της Ομοσπονδίας, ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις που ετέθησαν.
Κοινή πεποίθηση όλων των παρευρισκομένων, αποτελεί το γεγονός ότι θα πρέπει να εντατικοποιηθεί η συνεργασία των Φορέων της Νοσηλευτικής σε επιστημονικό και συνδικαλιστικό επίπεδο, προκειμένου να ευοδωθούν οι κοινές μας διεκδικήσεις, αρχής γενομένης από τη δημιουργία ειδικού επαγγελματικού κλάδου για το Νοσηλευτικό προσωπικό, να επαναπροσδιοριστούν οι όροι της στελέχωσης των μονάδων παροχής υπηρεσιών Υγείας, και να επιλυθεί το ζήτημα της νοσηλευτικής εκπαίδευση.
http://pasonop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ"...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ