ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

ΣΚΛΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - Ημερίδα - Επαγγελματική Εξουθένωση στο χώρο της Εκπαίδευσης, της Υγείας και της Πρόνοιας - Πτολεμαΐδα 25/5/2016


 Στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε όλοι, οι επαγγελματίες που ασχολούνται με ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη (επαγγελματίες ψυχικής υγείας, κοινωνικοί λειτουργοί, γιατροί, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εκπαιδευτικοί) διαρκώς είναι αντιμέτωποι με καταστάσεις και συνθήκες που συμβάλουν στην εξουθένωση τους. Ένα είδος εξουθένωσης που έχει ανησυχητικές σωματικές, ψυχοσυναισθηματικές και κοινωνικές επιπτώσεις.
  Για τον παραπάνω λόγο το Π.Τ του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Δυτ. Μακεδονίας αποφάσισε να διοργανώσει Ημερίδα με τίτλο: «Επαγγελματική Εξουθένωση στο χώρο της Εκπαίδευσης της Υγείας και της Πρόνοιας» στην πόλη της Πτολεμαΐδας, στις 25/5/2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας, η οποία θα περιλαμβάνει εισηγήσεις και βιωματικές ομάδες διαχείρισης άγχους.
  Η Ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας, του Δήμου Εορδαίας και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτ. Μακεδονίας. Σκοπός μας μέσω της Ημερίδας είναι η ανίχνευση των συμπτωμάτων, η αναγνώριση τους και οι αποτελεσματικοί τρόποι αντιμετώπισης τους, μέσα από την ολοκληρωμένη διεπιστημονική παρέμβαση και συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ"...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ