ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΣΟΝΟΠ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΝΥΧΤΙΑΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΙΣ 21/11 /2016 - Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

ΠΑΣΟΝΟΠ -ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

         ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ :                      18 ΩΡΕΣ ΚΑΙ 15 ΛΕΠΤΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 



ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:



ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ Ολονύχτια διαμαρτυρία νοσηλευτών έξω από το υπουργείο Υγείας


olonyxtia

ΒΙΝΤΕΟ  ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ 



Στο startvgr & την ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ( Από το 8: 37 και μετά )


Στον alpha989.com/Interview ( Ραδιοφωνική συνέντευξη του Προέδρου της Πα.Σ.Ο.Νο.Π )
Ιωάννης Καναβός στους Δημήτρη Λαζόπουλο & Ειρήνη Εμινίδου  

ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ . 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΩ f.b : https://www.facebook.com/591075837646509/videos/1


ΤΟ  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΕΝΩ ΑΝΑΜΕΝΟΤΑΝ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
 ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ  ΥΓΕΙΑΣ κο ΠΟΛΑΚΗ ΚΑΙ 
ΟΔΗΓΗΣΕ  ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
 ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΜΑΖΙ ΤΟΥ 
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ  ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ 

Kαμία περικοπή στη χορήγηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας


Kαμία περικοπή στη χορήγηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας

Γραφείο Τύπου
Υπουργείου Υγείας
Δελτίο Τύπου

Αθήνα, 22 Νοεμβρίου 2016

Το Υπουργείο Υγείας μετά από συνεννόηση με το Υπουργείο Οικονομικών διαβεβαιώνει ρητά ότι δε θα υπάρξει καμία περικοπή στη χορήγηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας για τις κατηγορίες εργαζομένων που βάσει Νόμου το δικαιούνται. Ως εκ τούτου, συνεχίζεται κανονικά η καταβολή του για τους Διευθυντές και Τομεάρχες της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας καθώς και για τους Νοσηλευτές που συμμετέχουν σε προγράμματα Νοσηλευτικών ειδικοτήτων.
Τέλος, η φήμη ότι επίκειται συνολική κατάργηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας μετά τις 31/12/2017 είναι απολύτως ανυπόστατη. Οποιαδήποτε προσπάθεια επιχειρείται με στόχο να καλλιεργηθεί κλίμα ανασφάλειας στους εργαζόμενους, εξυπηρετεί μικροπολιτικές και αντιπολιτευτικές σκοπιμότητες.

Γ.Ν. ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ - Ορισμός προσωρινών προϊσταμένων Διεύθυνσης Υποδιεύθυνσης και τμημάτων της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 
 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
 ΑΔΑ: ΩΙΨΓ46907Ρ-ΥΕΘ 
 Πτολεμαΐδα 23 Νοεμβρίου 2016 

Απόφαση 197/2016 
ΘΕΜΑ: « Ορισμός προσωρινών προϊσταμένων Διεύθυνσης Υποδιεύθυνσης και τμημάτων της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας» 

Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε 

1 ον : Ορίζουμε ως προσωρινή Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, του Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας την κυρία Αναστασία Τσαμπαρλή, κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής, με βαθμό Α΄.
 2 ον: Ορίζουμε ως προσωρινή Προϊσταμένη Υποδιεύθυνσης του Χειρουργικού Τομέα, την κυρία Σούλα Ευγενίδου, κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής, με βαθμό Α΄. 
3 ον: Ορίζουμε ως προσωρινή Προϊσταμένη Υποδιεύθυνσης του Παθολογικού Τομέα, την κυρία Ευδοξία Γιαννοπούλου, κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής, με βαθμό Α΄ 
4 ον: Ορίζουμε ως προσωρινή Προϊσταμένη Καρδιολογικού Τμήματος , την κυρία Καπλανίδου Σουλτάνα, κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής, με βαθμό Α΄
 5 ον: Ορίζουμε ως προσωρινή Προϊσταμένη Χειρουργείου, την κυρία Κωνσταντινίδου Αννα, κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής, με βαθμό Α΄ 
Κατά τον χρόνο αναπλήρωσης, χορηγείται το προβλεπόμενο επίδομα θέσης ευθύνης σύμφωνα με την § 4 του άρθρου 87 του Ν. 3528/07 «Υ.Κ.» και του άρθρου 16 του Ν. 4354/2015. 
 Η παρούσα έχει ισχύ από την έκδοσή της. 
 Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΙΩΤΙΔΗΣ 
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΔΩ :
Ημ/νία τελευταίας τροποποίησης:23/11/2016 10:24:18


ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ  ΑΠΟΦΑΣΗΣ:



«Ανασυγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ανάπτυξης Νοσηλευτικής (Ε.Σ.Α.Ν.)»


 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 
 ΑΔΑ:6ΡΥΕ465ΦΥΟ-176
 ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Θέμα: «Ανασυγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ανάπτυξης Νοσηλευτικής (Ε.Σ.Α.Ν.)» 

Ο  Υ Π Ο Y Ρ Γ Ο Σ   Υ Γ Ε Ι Α Σ 

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε 
 Την Ανασυγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ανάπτυξης Νοσηλευτικής (Ε.Σ.Α.Ν.) σε συνέχεια των ανωτέρω (6),(7),(8),(9),(10),(11) & (12) σχετικών με αποτέλεσμα η νέα σύνθεση των μελών να έχει ως εξής

1. ΒΑΜΒΟΥΡΕΛΗ ΜΑΡΙΑ, του κλάδου ΠΕ Νοσηλευτών, με αναπληρωματικό μέλος τον ΔΗΜΗΤΡΕΛΛΗ ΔΗΜΗΤΡΗ του κλάδου ΠΕ Νοσηλευτών, ο οποίος υπηρετεί στο ΔΘΚΑ Υγεία.
 2. ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ, Προϊστάμενος Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας και Δρεπανοκυτταρικής Νόσου, του κλάδου ΤΕ Νοσηλευτών με αναπληρωματικό μέλος την ΝΤΑΣΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Προϊσταμένη Ουρολογικής Κλινικής στο Γ.Ν.Α. Ιπποκράτειο, του κλάδου ΤΕ Νοσηλευτών. 
3. ΚΑΨΙΩΧΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, Προϊσταμένη Δ/νσης Οικονομικής Εποπτείας Φορέων Γενικής Κυβέρνησης του Υπουργείου Υγείας, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού, με αναπληρωματικό μέλος, τη ΤΖΩΡΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, Προϊσταμένη Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού. 
4. ΤΖΙΑΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Τομεάρχης του 5ου Νοσηλευτικού Τομέα Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων, κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής, με βαθμό Α´, με αναπληρωματικό μέλος τη ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, Τομεάρχη του Διατομεακού & Ψυχικής Υγείας του Π.Γ.Ν. Πατρών, κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής με βαθμό Α´. 
5. ΜΟΥΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, Δ/ντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αθηνών, του κλάδου ΠΕ Νοσηλευτικής, με αναπληρωματικό μέλος την ΚΟΣΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, Τομεάρχη Νοσηλευτικού Τομέα, κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής, με βαθμό Α´ του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αθηνών, κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής. 
6. ΓΙΑΓΤΖΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, Τομεάρχης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Π.Γ.Ν.Π. «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», του κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής, με βαθμό Α´, με αναπληρωματικό μέλος την ΝΤΟΥΜΟΥ ΑΓΑΠΗ, του κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής, η οποία υπηρετεί στο Π.Γ.Ν.Π. «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», ομοίως. 
7. ΚΕΙΣΟΓΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, του κλάδου ΤΕ Επισκεπτών- Επισκεπτριών Υγείας , ο οποίος υπηρετεί στο ΠΕΔΥ Πειραιά, με αναπληρωματικό μέλος τη ΔΑΜΟΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του κλάδου ΤΕ Επισκεπτών- Επισκεπτριών Υγείας ,η οποία υπηρετεί στο Κέντρο Υγείας Ελευσίνας. 
8. ΜΠΡΙΚΩΡΗ ΜΑΡΙΑ, του κλάδου ΤΕ ΜΑΙΩΝ, η οποία υπηρετεί στο Γ.Ν «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ», με αναπληρωματικό μέλος την ΣΑΒΒΟΓΛΟΥ ΚΑΤΙΝΑ, του κλάδου ΤΕ ΜΑΙΩΝ, η οποία υπηρετεί στο Γ.Ν «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ» ομοίως. 
9. ΣΑΚΟΥΦΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, του κλάδου ΤΕ Επισκεπτών Υγείας, η οποία υπηρετεί στη Δ/νση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Αττικής, με αναπληρωματικό μέλος τον ΚΛΩΘΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, του κλάδου ΤΕ Επισκεπτών Υγείας, ο οποίος υπηρετεί στο Γ.Ν. «ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ». 
10. ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΥ ΦΩΤΟΥΛΑ, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τμήματος Νοσηλευτικής του Τ.Ε.Ι Αθηνών, με αναπληρωματικό μέλος την ΟΥΖΟΥΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τμήματος Νοσηλευτικής του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας. 
11. Δρ. ΚΥΡΙΤΣΗ – ΚΟΥΚΟΥΛΑΡΗ ΕΛΕΝΗ, Καθηγήτρια Τμήματος Νοσηλευτικής Τ.Ε.Ι. Αθηνών, Πρόεδρο του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος, με αναπληρωματικό μέλος την ΚΑΣΝΑΚΤΣΟΓΛΟΥ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ, Δ/ντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ-ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ»ΕΕΣ. 
12. ΣΟΥΡΤΖΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, Καθηγήτρια μέλος ΔΕΠ του Τμήματος Νοσηλευτικής με αναπληρωματικό μέλος τον ΠΡΕΖΕΡΑΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ , Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. 
Β. Πρόεδρο του Συμβουλίου ορίζουμε τον ΤΖΙΑΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ. 
Γ. Αντιπρόεδρο του Συμβουλίου ορίζουμε τον ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗ. 
Δ. Γραμματέα του Συμβουλίου ορίζουμε την ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΑΝΝΑ, υπάλληλο του κλάδου ΤΕ Επισκεπτών – Επισκεπτριών Υγείας, με βαθμό Β´, η οποία υπηρετεί στη Δ/νση Επαγγελματιών Υγείας στο Τμήμα Α´.
 Ε.Η θητεία του Εθνικού Συμβουλίου Ανάπτυξης Νοσηλευτικής ορίζεται για τρία (3) χρόνια. 

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 
ΑΝΔΡΕΑΣ ΞΑΝΘΟΣ 


ΣΧΟΛΙΟ: ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ '' ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ '' ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ. ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ  ΣΥΜΒΑΛΛΕΤΕ   ΣΤΗΝ  ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ  ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ  ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ '' ΓΊΓΝΕΣΘΑΙ '' ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ & ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. 

Ημ/νία τελευταίας τροποποίησης:22/11/2016 11:29:07

ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Αρ. εξ/νων: ΄΄ 80 ΄΄ ' - ΠΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ Γ.Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

« Αναστολή απόφασης ανάθεσης Προσωρινών  καθηκόντων Προϊσταμένης  Νοσηλευτικού Τμήματος και εκ νέου απόφαση κάλυψης των κενών θέσεων των Νοσηλευτικών Τμημάτων »

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΣΟΝΟΠ - ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΙΣ 21/11 /2016

slider-olo

Συνάδελφοι, φίλες και φίλοι
Με δεδομένο ότι εντός του 2017 η Κυβέρνηση υποχρεούται να καταργήσει το Επίδομα ΒΑΕ λόγω ευθυγράμμισης της Ελληνικής με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία, η θεσμοθέτηση Ειδικού Νοσηλευτικού Μισθολογίου στα πλαίσια ενός Ειδικού Επαγγελματικού Νοσηλευτικού Κλάδου, φαντάζει μονόδρομος προκειμένου να αποφευχθεί η εισοδηματική μας σφαγή!
Ωστόσο, απαραίτητη προϋπόθεση για να αποτραπεί μια τέτοια δυσμενής εξέλιξη, αποτελεί η δική σας εγρήγορση και η καθολική συμμετοχή σε μια σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων που αναλαμβάνει η Πανελλήνια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία Νοσηλευτικού Προσωπικού και που σκοπό έχουν την ανάδειξη του δίκαιου αιτήματός μας αλλά και την επίτευξη των απαιτούμενων κοινωνικών συναινέσεων για την ευόδωσή του.
Για το λόγο αυτό σας καλούμε να μη μείνετε για άλλη μια φορά απλοί παρατηρητές των εξελίξεων.
Σας καλούμε να κλείσετε τα αυτιά σας στις φωνές της απαξίωσης και της ισοπέδωσης στη λογική του «ωχ αδελφέ, όλοι ίδιοι είναι και τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει…».
– Γιατί όχι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι!
– Γιατί, χαμένοι αγώνες είναι μόνο οι αγώνες που δε δόθηκαν.
– Γιατί με πίστη και επιμονή, παραμένουμε διαχρονικά σταθεροί και αταλάντευτοι στις διεκδικήσεις μας για:
–                          δημιουργία Ειδικού Επαγγελματικού Νοσηλευτικού Κλάδου
–                          ασφαλείς και σύγχρονες αναλογίες ασθενών / Νοσηλευτών
–                          ενιαία, Πανεπιστημιακού επιπέδου Νοσηλευτική Εκπαίδευση.

Στις 21 του Νοέμβρη, το Νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας αφήνει στην άκρη όσα το χωρίζουν και ενώνει τη φωνή του στην οδό Αριστοτέλους στις 07:00μμ, πραγματοποιώντας την πρώτη ολονύχτια παράσταση διαμαρτυρίας που έγινε ποτέ  έξω από το Υπουργείο Υγείας, διεκδικώντας αξιοπρέπεια!
Αυτή την παράσταση διαμαρτυρίας καλούμε όλους εσάς, εργαζόμενους και άνεργους συναδέλφους, μέλη της ΠαΣΟΝοΠ ή μη, να ενισχύσετε με την παρουσία σας.
– Γιατί αν ηττηθούμε, θα είμαστε μόνοι…
– Αν όμως νικήσουμε, θα έχουμε κερδίσει όλοι μαζί!!!

Ποιος θα διαμαρτυρηθεί για σένα αν δεν είσαι και ΕΣΥ εκεί !!!!! 
afisa-olo1
Ολονύχτια Παράσταση Διαμαρτυρίας  21-5-2016
στο Υπουργείο Υγείας  7 μμ.
afisa-olo-2
...ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ"...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ