ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Δευτέρα 10/11/2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συνάντηση του Υπουργού Αναπλ. Υγείας, Λεωνίδα Γρηγοράκου, με εκπροσώπους ΣΥΝΔΕ-ΠΑΣΟΝΟΠ.

Συνάντηση του Υπουργού Αναπλ. Υγείας, Λεωνίδα Γρηγοράκου, με εκπροσώπους ΣΥΝΔΕ-ΠΑΣΟΝΟΠ.

Γραφείο Τύπου
Αναπληρωτή Υπουργού                  Δευτέρα 10/11/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος συναντήθηκε στο Υπουργείο Υγείας με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Βοηθών Νοσηλευτών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΥΝΔΕ). Στην συνάντηση συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου όπως και ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού (ΠΑΣΟΝΟΠ) κ. Γεώργιος Τσόλας.
Κύριο θέμα στη συνάντηση ήταν το ενδεχόμενο μη ένταξης των Νοσηλευτών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) στο Νοσηλευτικό Κλάδο.
Ο κ. Γρηγοράκος επεσήμανε ότι αυτή την περίοδο συζητείται σχέδιο, το οποίο κατέθεσε η ΠΑΣΟΝΟΠ, για δημιουργία Κλάδου Νοσηλευτικού Προσωπικού ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ, Μαίες, Επισκέπτες/τριες στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Ο εκπρόσωπος της ΠΑΣΟΝΟΠ κ. Τσόλας ανέφερε:  «τα προβλήματα του κλάδου μας είναι κοινά, και  πρέπει να κινηθούμε για την αντιμετώπισή τους».
Ο Υπουργός Αναπληρωτής από πλευράς του, διαβεβαίωσε ότι η πρόταση της ΠΑΣΟΝΟΠ για δημιουργία Κλάδου Νοσηλευτικού Προσωπικού ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ, Μαίες, Επισκέπτες/τριες ,είναι ενδιαφέρουσα και απασχολεί τους θεσμικούς φορείς του Υπουργείου Υγείας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα η πρόταση για δημιουργία Κλάδου Νοσηλευτικού Προσωπικού ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ, Μαίες, Επισκέπτες/τριες. Θα την συζητήσουμε με τους θεσμικούς φορείς του Υπουργείου και σύντομα θα έχουμε καταλήξει. Αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι κινείται στη σωστή κατεύθυνση».
Ο κ. Γρηγοράκος επισήμανε ότι βρίσκεται και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό ενός κλάδου που διαχρονικά αποτελεί βασικό πυλώνα του Εθνικού Συστήματος Υγείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ"...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ