ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Οι Νοσηλευτές του ΕΣΥ, με απόφαση της ΠΑΣΟΝΟΠ, απεργούν αύριο Πέμπτη 13 Ιουνίου.





Οι Νοσηλευτές του ΕΣΥ, με απόφαση της ΠΑΣΟΝΟΠ, απεργούν αύριο Πέμπτη 13 Ιουνίου.

pasonop orange
Οι Νοσηλευτές του ΕΣΥ, με απόφαση της ΠΑΣΟΝΟΠ, απεργούν αύριο Πέμπτη 13 Ιουνίου.
Συμμετέχουν στην πανελλαδικής πανεργατική απεργίας που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ.
Συμμετέχουν στα συλλαλητήρια που διοργανώνονται σε όλες τις πόλεις της χώρας.

adedy
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
        Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταδικάζει την πραξικοπηματική ενέργεια της Κυβέρνησης, η οποία με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, αποφάσισε το «ξαφνικό θάνατο» της ΕΡΤ, βάζοντας έτσι με πρωτοφανή και προκλητικό τρόπο "λουκέτο" στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, στην αντικειμενική ενημέρωση και στον πλουραλισμό των ειδήσεων.
        Η Κυβέρνηση, η οποία με τρόπο μεθοδικό και αυταρχικό καταργεί εδώ και καιρό, ένα-ένα τα δικαιώματα των εργαζομένων και των πολιτών, είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα την ίδια πρακτική και για άλλους Οργανισμούς του Ευρύτερου και Στενού Δημοσίου Τομέα, με μοναδικό σκοπό την ικανοποίηση των μνημονιακών της δεσμεύσεων απέναντι στην Τρόικα.
        Ο στόχος είναι προφανής και αφορά στην άμεση διάλυση των Δημοσίων Φορέων και στις απολύσεις 14.500 εργαζομένων μέχρι το τέλος Ιουλίου.
        Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει για μία ακόμη φορά αυτή την πολιτική, εκφράζει τη συμπαράστασή της στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και καλεί κάθε εργαζόμενο και κάθε πολίτη να αγωνιστεί για την ανατροπή των καταστροφικών σχεδίων της Κυβέρνησης και της Τρόικας.
        Στο πλαίσιο αυτό, από κοινού με τη ΓΣΕΕ και σε συντονισμό με τις ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ και ΠΟΣΠΕΡΤ,
ΚΗΡΥΣΣΕΙ
        24ωρη Πανελλαδική Γενική Απεργία για αύριο, Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013 και καλεί σε μαζική συμμετοχή στην Απεργιακή Συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ (λεωφόρος Μεσογείων).
        Παράλληλα, καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να δώσουν δυναμικό «παρών» και σήμερα, Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 και ώρα 6:00 το απόγευμα στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.
edoth
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
        Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΔΟΘ – Ν/Τ ΑΔΕΔΥ Θεσσαλονίκης καταδικάζει την πραξικοματική απόφαση της Κυβέρνησης για τον «ξαφνικό θάνατο» της ΕΡΤ. Η διακυβέρνηση της χώρας με πράξεις Νομοθετικού περιεχομένου συνιστά Συνταγματική Εκτροπή και έλλειμμα Δημοκρατίας.
        Ο Στόχος τους είναι προφανής και αφορά στην άμεση διάλυση των δημοσίων φορέων, στην φίμωση της αντικειμενικής ενημέρωσης και στον πλουραλισμό των ειδήσεων καταφέρνοντας ένα βαρύτατο πλήγμα στην ίδια την Δημοκρατία.
        Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΔΟΘ – Ν/Τ ΑΔΕΔΥ Θεσσαλονίκης εκφράζει την συμπαράστασή της στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και καλεί όλους τους εργαζόμενους και τα Συνδικάτα αλλά και κάθε πολίτη, να αποτρέψουν τα Σχέδια της Κυβέρνησης και Τρόικας που με συνοπτικές διαδικασίες επιδιώκουν να διαλύσουν τους δημόσιους φορείς , να συρρικνώσουν τα δημόσια αγαθά και να προσθέσουν χιλιάδες εργαζόμενους στις λίστες των Ανέργων.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΣΤΙΣ 6.Μ.Μ. ΣΗΜΕΡΑ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ Ε.Τ.3
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 13.6.2013
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΔΟΘ – ΕΚΘ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ Ε.Τ.3 ΣΤΙΣ 11:00 Π.Μ.
Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ"...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ