ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Όλοι μαζί για ένα δικό μας παιδί: Η μεγάλη προσπάθεια για τον 16χρονο μαθητή από την Κοζάνη δεν σταματά εδώ



paidi
Είκοσι ημέρες συμπληρώνονται σήμερα Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013 Παραμονή Πρωτοχρονιάς, από τότε που συνένωσαν τις δυνάμεις τους δεκάδες σύλλογοι και φορείς της Κοζάνης, προκειμένου να συμμετάσχουν στην μεγάλη προσπάθεια οικονομικής στήριξης της οικογένειας του 16χρονου μαθητή, ο οποίος πρέπει άμεσα να μεταβεί στο εξωτερικό με στόχο να αποκατασταθεί η υγεία  του.
Σε δεκάδες εκδηλώσεις και ενέργειες με τίτλο «Όλοι μαζί για ένα δικό μας παιδί» που διοργανώθηκαν πριν, κατά την διάρκεια και μετά τα Χριστούγεννα, χάριν της συνδρομής των συμπολιτών, συγκεντρώθηκε  μέχρις στιγμής το ποσό των 31.194 Ευρώ. Για την αποκατάσταση της υγείας του 16χρονου μαθητή απαιτούνται όμως τουλάχιστον 150.000 ευρώ.
   Η μεγάλη προσπάθεια δεν σταματά εδώ. Προγραμματίζονται για την νέα χρονιά και ειδικότερα για τον Ιανουάριο πολλές εκδηλώσεις που έχουν στόχο να βοηθήσουν να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα.
Μεταξύ των εκδηλώσεων που διοργανώνονται στην αρχή του νέου χρόνου είναι την Πέμπτη και την Παρασκευή 2 και 3 Ιανουαρίου 2013, η παιδική θεατρική παράσταση του Μανόλη Μαρκόπουλου «Μια Χριστουγεννιάτικη ευχή» που παρουσιάζεται στην Αίθουσα «Φίλιππος» στις 19.00 μ.μ. στην Κοζάνη.
Παράλληλα υπάρχουν κουμπαράδες για την ενίσχυση της οικογένειας στο ΚΕΠ του Δήμου Κοζάνης, την ΔΕΥΑΚ, στο ταμείο του Δήμου Κοζάνης στο κτίριο του Δημαρχείου καθώς και στην Δ.Ο.Υ.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι ενίσχυσαν από υστέρημα τους την μέχρις στιγμής προσπάθεια και τους καλούμε να συμπράξουν στο
«Όλοι μαζί για ένα δικό μας παιδί»
ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας
Ευχόμαστε σε όλους τους συμπολίτες
Χρόνια πολλά
ευτυχισμένο
και γεμάτο υγεία
Νέο Έτος 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ"...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ