ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΑΣΕΠ - 20 Μαΐου 2016 -5Κ/2015: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων κατηγορίας Τ.Ε.για 374 θέσεις σε φορείς του υπουργείου Υγείας

Εκδόθηκαν την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 και καταχωρίστηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 5Κ/2015 (ΦΕΚ 6/27-10-2015, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) που αφορούν την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, τριακοσίων εβδομήντα τεσσάρων (374) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.
Οι πίνακες διοριστέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.
Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο μοναδικό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode), ο οποίος αναγράφεται στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής τους αίτησης, σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας.
Τα οριστικά αποτελέσματα της κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) της ίδιας Προκήρυξης θα εκδοθούν μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εκδίκασης των ενστάσεων, η οποία βρίσκεται σε εξέλιση.
Προκήρυξη 5Κ/2015

Νέο Περιεχόμενο Αθήνα, 20 Μαΐου 2016

1 σχόλιο:

  1. ΄΄Τακτικός΄΄ είναι ο μόνιμος δημόσιος υπάλληλος. και ο ΙΔΑΧ .
    Γενικά

    Ο δημόσιος τομέας διακρίνεται σε δύο βασικές κατηγορίες: α) Το Δημόσιο (Υπουργεία και εποπτευόμενοι από αυτά Οργανισμοί, Ελληνική Βουλή, κ.λπ.) και β) τον ευρύτερο δημόσιο τομέα (Περιφέρειες, Δήμοι και Κοινότητες, Δημόσιες Επιχειρήσεις (ΔΕΚΟ), κ.λπ.).

    Το πρώτο θεωρείται ως κατ΄εξοχήν Δημόσιο και η πλειονότητα των θέσεων του τακτικού προσωπικού καλύπτεται από μόνιμο προσωπικό πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης. Ο ευρύτερος δημόσιος τομέας μπορεί να χαρακτηρισθεί επικουρικός του Δημοσίου και οι περισσότερες θέσεις του τακτικού προσωπικού αφορούν προσωπικό αορίστου χρόνου, πλήρους ή μερικής απασχόλησης.

    Ουσιαστικά οι δύο βασικές κατηγορίες τακτικού προσωπικού (μόνιμο και αορίστου χρόνου) δεν έχουν διαφορές, έπειτα και από τις σχετικά πρόσφατες νομοθετικές παρεμβάσεις και ιδίως αυτές που αφορούν την βαθμολογική εξέλιξη. Ωστόσο, το Δημόσιο και η μόνιμη θέση εξασφαλίζουν μεγαλύτερη εργασιακή ασφάλεια. Στον ευρύτερο δημόσιο τομέα τα πράγματα είναι πολλές φορές ρευστά και επισφαλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

...ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ"...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ