ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Διορισμός Αναπληρώτριας Διοικήτριας στο ‘Γενικό Νοσοκομείο «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ - ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ»’, με αρμοδιότητα στην αποκεντρωμένη οργανική μονάδα ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ»

       ΑΔΑ  ΩΦΚ0465ΦΥΟ-ΞΝΜ                                                                           26/09/2016 

    Διορισμός Αναπληρώτριας Διοικήτριας στο ‘Γενικό Νοσοκομείο «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ - ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ»’, με αρμοδιότητα στην αποκεντρωμένη οργανική μονάδα ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ», αρμοδιότητας 3 ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας.(ΒΑΡΔΑΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ)

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

    Διορίζουμε την ΒΑΡΔΑΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Θεοδώρου, με Α.Δ.Τ.: Σ 900704, Πτυχιούχο του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών, ως Αναπληρώτρια Διοικήτρια στο ‘Γενικό Νοσοκομείο «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ - ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ»’, με αρμοδιότητα στην αποκεντρωμένη οργανική μονάδα ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ», αρμοδιότητας 3ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας του Υπουργείου Υγείας, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, σε αντίστοιχη οργανική θέση της κατηγορίας Ε.Θ. του Ν. 3528/07, με βαθμό 2 Ο , με τριετή θητεία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 του Ν. 4052/2012. Η παρούσα απόφαση να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως


Λήψη αρχείου Λήψη αρχείου  Προβολή αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ"...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ