ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Πρόεδρος νοσοκομείου της Αθήνας στα ''πράσα'' για φάκελο με προσημειωμένα χαρτονομίσματα ύψους 25.000 ευρώ.

Στα πράσα πιάστηκε στις  24/12/2013  το μεσημέρι ο πρόεδρος του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» Χάρης Τομπούλογλου με προσημειωμένα χαρτονομίσματα ύψους 25.000 ευρώ. Τι δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης
Για την υπόθεση αυτή ενημερώθηκε αμέσως ο υπουργός υγείας ο οποίος ζήτησε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης. Ο  Άδωνις Γεωργιάδης συνεχάρη «την Ελληνική Αστυνομία για τη σημερινή, επ΄ αυτοφώρω σύλληψη του Διοικητή του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού, Χάρη Τομπούλογλου.
Επίσης κάλεσε το Ίδρυμα Αγλαΐα Κυριακού, το οποίο και τον έχει διορίσει, να τον παύσει άμεσα από Διοικητή και να ζητήσει την παραίτησή του από τη θέση του ισοβίου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και να προχωρήσει στην ταχεία αντικατάστασή του.
Στο μεταξύ ο κ.Τομπούλογλου διεγράφηκε από την Νέα δημοκρατία. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το  Γραφείο Τύπου του κόμματος ανακοινώθηκε πως «με απόφαση που πήρε η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, διαγράφεται από τα μητρώα μελών του Κόμματος για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, ο κ. Χάρης Τομπούλογλου, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό του Κόμματος». 
χρονικό
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χάρης Τομπούλογλου πιάστηκε έχοντας στην κατοχή του προσημειωμένα χαρτονομίσματα ύψους 25.000 ευρώ τα οποία σύμφωνα με την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. απαιτούσε από ιδιωτική  διαφημιστική εταρεία- η οποία είχε κερδίσει διαγωνισμό για την παιδική παχυσαρκία- προκειμένου να μην κηρυχθεί έκπτωτη η εταιρεία.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφοριές οι υπεύθυνοι της ιδιωτικής εταιρείας φέρονται να παρέδωσαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα στον κ. Τομπούλογλου και έτσι έπειτα από λίγα μόλις λεπτά οι αστυνομικοί, του πέρασαν τις χειροπέδες.
Η όλη υπόθεση ήταν γνωστή στις Αρχές  εδώ και είκοσι ημέρες αλλά και στο Μαξίμου. 
κομματικό στέλεχος
Να σημειωθεί ότι ο Χάρης Τομπούλογλου είναι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και χρόνια πολιτευτής του κόμματος. Στις δημοτικές εκλογές του 1986, 1990 και του 1998, εξελέγη πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Χαλκηδόνας, μεταξύ όλων των συνδυασμών ενώ στις δημοτικές εκλογές του 1994 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος στη Νέα Χαλκηδόνα, συγκεντρώνοντας ποσοστό 45% την πρώτη και 48,5% τη δεύτερη Κυριακή.
Στις βουλευτικές εκλογές του 1996 και του 2004, ως υποψήφιος βουλευτής της Β΄ Αθηνών, συγκέντρωσε σημαντικό αριθμό ψήφων (26.000 και 27.000) ενώ στους Δήμους Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας αναδείχτηκε πρώτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ"...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ