ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Γρεβενά - Αιχμές από τον διοικητή του νοσοκομείου για τη μη λειτουργία του αξονικού (video) - http://greveniotis.gr/

Λάβρος κατά παντός "υπευθύνου" για την μη λειτουργία του αξονικού τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών ήταν ο Διοικητής του νοσοκομείου Θεόδωρος Κουκάκης σε δήλωση του το μεσημέρι της Παρασκευής.
Ο κ. Κουκάκης σε έντονο ύφος τόνισε απερίφραστα ότι ο αξονικός τομογράφος θα λειτουργήσει παρά τις αντιστάσεις που συναντά (από πού ;) δηλώνοντας αποφασισμένος να φτάσει το θέμα...
«στα άκρα» ακόμη και αν χρειαστεί «να πέσουν κεφάλια», θεωρώντας ότι η μη λειτουργία του είναι «επιστημονική απρέπεια»  και «δεοντολογική αδυναμία»
Το κόστος του πλέον υπερσύγχρονου αξονικού τομογράφου 16 τομών που είναι εγκατεστημένος στο Νοσοκομείο Γρεβενών ανήλθε συνολικά στα 500.000,00 €. Συγκριτικά με τους αξονικούς των νοσοκομείων Μποδοσάκειου και Μαμάτσειου οι οποίοι είναι 4 τομών  ο αξονικός των Γρεβενών είναι έτοιμος να λειτουργήσει καθώς η «ομάδα γιατρών και χειριστών τους οποίους διαθέτει το νοσοκομείο είναι άρτια εκπαιδευμένοι», σύμφωνα με τον διοικητή κ. Κουκάκη, και  «αδικαιολογήτως δεν λειτουργεί», ενώ η «έλλειψη τεχνολόγου δεν είναι ουσιαστικό πρόβλημα».  

Για το λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Γρεβενών την Πέμπτη 27 Μαρτίου στις 19:00 με μοναδικό θέμα συζήτησης τη λειτουργία του αξονικού τομογράφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ"...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ