ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Κρίσιμη εβδομάδα αποφάσεων για τα Νοσοκομεία της περιφέρειας

Την Τετάρτη (;) η συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Υγειονομικών Περιφερειών για τις "αναδιαρθρώσεις" των νοσοκομείων της περιφέρειας και το δεύτερο κύμα διαθεσιμότητας -κινητικότητας εργαζομένων του ΕΣΥ


Την προσεχή Τετάρτη, κατά πάσα πιθανότητα,  συνεδριάζει το Κεντρικό Συμβούλιο των Υγειονομικών Περιφερειών (ΚΕΣΥΠΕ)  υπό την προεδρία του υπουργού Υγείας Α. Γεωργιάδη με θέμα τις προτάσεις των ΔΥΠε για τις αλλαγές στα νοσοκομεία της περιφέρειας ( αλλαγή ρόλων , συγχωνεύσεις, καταργήσεις)   και τον ακριβή αριθμό των εργαζομένων του ΕΣΥ στα νοσοκομεία αυτά που θα μπει σε διαθεσιμότητα -κινητικότητα  στα πλαίσια του 2ου κύματος διαθεσιμότητας- κινητικότητας που θα λάβει χώρα το επόμενο δίμηνο . 
Υπενθυμiζουμε ότι από δω και πέρα θα υπάρξουν αλλεπάλληλα κύματα συγχωνεύσεων-αλλαγής ρόλου ακόμη και κατάργησης νοσοκομείων της περιφέρειας, καθώς και διαθεσιμότητας-κινητικότητας εργαζομένων σε αυτά. Δηλαδή η διαδικασία αυτή θα γίνει σταδιακά, με στόχο-από την πλευρά της κυβέρνησης  να ελαχιστοποιηθούν  οι αντιδράσεις  τόσο σε πανελλαδικό επίπεδο όσο και των τοπικών κοινωνιών.

Πηγή : Αγωνιστική Παρέμβαση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ"...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ