ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Σε διαθεσιμότητα οι εργαζόμενοι σε τρία ψυχιατρικά νοσοκομεία

Σε διαδικασία διαθεσιμότητας - κινητικότητας μπαίνουν γιατροί και εργαζόμενοι τριών ψυχιατρικών νοσοκομείων της χώρας: του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (Δαφνί), του «Δρομοκαΐτειου» και του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης (ΨΝΘ).
Στις αρχές της ερχόμενης επόμενης εβδομάδας θα είναι έτοιμοι οι κατάλογοι με τα ονόματα των εργαζομένων που θα μπουν στη διαδικασία διαθεσιμότητας - κινητικότητας. Η διαδικασία θα διαρκέσει περίπου 15 μέρες.  

Σύμφωνα με Τα Νέα, με το σχέδιο και την επίσπευση των διαδικασιών φαίνεται ότι διαφωνεί ο διοικητής του ΨΝΑ Όθων Χαραλαμπάκης, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του στον υπουργό Υγείας το πρωί της Παρασκευής.

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Χαραλαμπάκης ήταν σε διαδικασία αποχώρησης, καθώς για τη διοίκηση του Νοσοκομείου έχει ήδη επιλεγεί από τον υπουργό Υγείας ο Παύλος Θεοδωράκης. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να δημοσιευθεί ο διορισμός του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις κλινικές του ΨΝΑ και μία του «Δρομοκαϊτείου» θα μεταφερθούν μαζί με τους γιατρούς και το προσωπικό στα Γενικά Νοσοκομεία «Σισμανόγλειο», «Σωτηρία» και «Πολυκλινική».

Επίσης, εξετάζεται το ενδεχόμενο να μεταφερθεί κλινική ενηλίκων και παιδοψυχιατρική μονάδα στο Ασκληπιείο της Βούλας, καθώς οι περιοχές της Νότιας και Ανατολικής Αττικής είναι ακάλυπτες σε ό,τι αφορά την ψυχιατρική περίθαλψη.

Στελέχη του υπουργείου Υγείας και των Υγειονομικών Περιφερειών έχουν υπολογίσει ότι σε κάθε ψυχιατρική κλινική, μαζί  με τους ξενώνες και τα οικοτροφεία που υποστηρίζει, απασχολούνται περίπου 60 εργαζόμενοι
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ"...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ