ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014

Ένα μήνα εκτός εργασίας μένει νοσηλευτής μετά από χτύπημα των ΜΑΤ.-ertopen.com/news/

Ένα μήνα εκτός εργασίας μένει νοσηλευτής μετά από χτύπημα των ΜΑΤ

"Απουσία ενός μήνα από τα καθήκοντά του σε Νοσηλευτή της Καρδιοχειρουργικής Μονάδας μετά την επίθεση των ΜΑΤ κατά τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας χειρουργείων στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ανελλήνια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία Νοσηλευτικού Προσωπικού (ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π.). Αναλυτικά το πλήρες κείμενο με την καταγγελία:
"Η Πανελλήνια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία Νοσηλευτικού Προσωπικού (ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π.) καταδικάζει απερίφραστα τη βάναυση και προκλητική συμπεριφορά τόσο των δυνάμεων καταστολής όσο και της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας κατά συναδέλφων μας που τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν για την υποστελέχωση των Δημόσιων Νοσοκομείων, την υποχρηματοδότηση  και τις χρόνιες παθογένειες του ΕΣΥ, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Υπουργού κου Μ. Βορίδη στο Νοσοκομείο «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣMOΣ» με αφορμή τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας χειρουργείων – δωρεά της Εθνικής Τράπεζας.
Συγκεκριμένα, οι άνδρες των ΜΑΤ εβρισκόμενοι εντός του προαύλιου χώρου του Νοσοκομείου χρησιμοποίησαν ασύμμετρα μέτρα καταστολής και επέδειξαν τόσο υπερβάλλοντα ζήλο εναντίον των Νοσηλευτών και των λοιπών εργαζόμενων που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν, με αποτέλεσμα ο Νοσηλευτής της Καρδιοχειρουργικής Μονάδας, Γραμματέας του Α’ Σωματείου Νοσηλευτικού Προσωπικού Αθηνών και στέλεχος της Ομοσπονδίας μας κος Σταύρος Θεολόγου να υποστεί κάταγμα ποδοκνημικής άρθρωσης, πιθανότατα ύστερα από κλωτσιά που δέχθηκε από άντρα των ΜΑΤ.
Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός, ότι όλα αυτά συνέβησαν λίγα μόλις μέτρα από τον Υπουργό Υγείας κο Βορίδη, ο οποίος παρέστη κανονικά στην τελετή των εγκαινίων, ως σαν να μη συνέβη τίποτα!
Επειδή  μας εξέπληξε δυσάρεστα η απουσία στοιχειώδους ευαισθησίας του Υπουργού Υγείας, ζητούμε την άμεση παρέμβαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κου Β. Κικίλια ο οποίος τυγχάνει Ιατρός, ευελπιστώντας ότι θα επιδείξει τουλάχιστον εκείνος τα δέοντα αντανακλαστικά ώστε να διερευνηθεί το περιστατικό του τραυματισμού του συναδέλφου Νοσηλευτή κου Θεολόγου, και να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν".         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ"...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ