ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

7ο Επιστημονικό Συμπόσιο Τομέα Επείγουσας και Εντατικής Νοσηλευτικής, ΕΣΝΕ «Η ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ» 7-9 Νοεμβρίου 2014 - Divani Palace, Λάρισα

7o_SYMPOSIO_anakoinoshesne.gr
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του 7ου Επιστημονικού Συμποσίου του Τομέα Επείγουσας και Εντατικής Νοσηλευτικής του ΕΣΝΕ που θα πραγματο ποιηθεί στις 7-9 Νοεμβρίου 2014 στη Λάρισα στο Ξενοδοχείο Divani Palace. Η διεξαγωγή του Επιστημονικού Συμποσίου κάθε διετία αποτελεί θεσμό στα δρώμενα της Επείγουσας και Εντατικής Νοσηλευτικής της χώρας μας.
Προκειμένου να καταρτιστεί έγκαιρα το επιστημονικό πρόγραμμα και να ετοιμαστεί CD Πρακτικών με τις περιλήψεις των εργασιών, σας ανακοινώνουμε όλες τις απαραίτητες οδηγίες και πληροφορίες, πιστεύοντας στην ενεργό συμμετοχή σας σε αυτή τη σημαντική επιστημονική συνάντηση. Η θεματολογία του Συμποσίου αφορά ο,τιδήποτε σχετίζεται ή άπτεται της Επείγουσας και Εντατικής Νοσηλευτικής.
Με δεδομένο ότι στο Επιστημονικό Συμπόσιο του Τομέα Επείγουσας και Εντατικής Νοσηλευτικής (ΤΕΕΝ) συμμετέχουν κάθε φορά όλο και περισσότεροι επαγγελματίες υγείας, με εμφανέστατη την υπεροχή των Νοσηλευτών, ευελπιστούμε στη διοργάνωση ενός Συμποσίου που θα προσφέρει νέα γνώση, μαζί με τη δική σας συμβολή. Η διενέργεια του συμποσίου θα οδηγήσει σε σημαντικά συμπεράσματα για την άσκηση της Επείγουσας και Εντατικής Νοσηλευτικής, θα δρομολογήσει εξελίξεις στο πεδίο αυτό και θα μείνει αξέχαστο σε όλους μας!!!
Για όλα αυτά, σας περιμένουμε στις 7-9 Νοεμβρίου 2014, στη φιλόξενη Λάρισα. (Περισσότερα...)

7ο Συμπόσιο ΤΕΕΝ Λήψη


Το τελικό πρόγραμμα : ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ"...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ