ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π -Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο

  
Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Λεωνίδα ΓρηγοράκοΑθήνα, 07/10/2014
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
 Αν. Υπουργός Υγείας κ. Λ. Γρηγοράκος: «Εγγυώμαι ότι το Νοσηλευτικό Προσωπικό δεν κινδυνεύει από περαιτέρω μισθολογικές απώλειες »
 Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού (ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π.)
Στη συνάντηση τέθηκαν σειρά ζητημάτων που χρονίζουν και ταλανίζουν το Νοσηλευτικό Προσωπικό όπως: η δημιουργία Νοσηλευτικού Κλάδου, η υποστελέχωση, η αξιολόγηση, οι περιορισμοί στην κινητικότητα, καθώς και το επίκαιρο ζήτημα των  ημερών για το Νοσηλευτικό Προσωπικό που δεν είναι άλλο από την έντονη φημολογία για περεταίρω μισθολογικές απώλειες στο προσωπικό ΔΕ & ΥΕ κατηγορίας, που θα επέλθουν με την αναπροσαρμογή του μισθολογίου των Δημοσίων Υπαλλήλων  από την αρχή του νέου έτους.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Γρηγοράκος τόνισε ότι η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας γνωρίζει «από πρώτο χέρι» τη σημασία και το μέγεθος της προσφοράς του Νοσηλευτικού Προσωπικού και αναγνωρίζει την ανάγκη εκσυγχρονισμού του θεσμικού πλαισίου και του τρόπου λειτουργίας των Νοσηλευτών εντός του Ε.Σ.Υ.
Κλείνοντας η συνάντηση ο κ. Γρηγοράκος δήλωσε: «Γνωρίζω πολύ καλά και το τεράστιο έργο που προσφέρει το Νοσηλευτικό Προσωπικό και τα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο. Θέλω να δεσμευτώ για δύο πράγματα: Ότι δεν πρόκειται να απολυθεί κανένας εργαζόμενος στον χώρο της Υγείας λόγω της αξιολόγησης, ενώ συγκεκριμένα για σας, τους Νοσηλευτές δεν πρόκειται να υπάρξουν περαιτέρω μισθολογικές απώλειες. Το δεύτερο, ότι θα προσπαθήσουμε να επεκταθεί το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας (ΒΑΕ) και στους Επισκέπτες Υγείας. Θέλουμε στο μέτρο του εφικτού να αποκαταστήσουμε τις αδικίες που έχει υποστεί και ο δικός σας κλάδος από την σφοδρή κρίση που μας έπληξε όλους. Μετά την ψήφο εμπιστοσύνης θα τα δούμε με περισσότερη ελευθερία χρόνου και θα τα δρομολογήσουμε όλα όσα συζητήσαμε, με προτεραιότητα στο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας σας ».
Γραφείο Τύπου ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ"...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ